Славия“  победи с 3:0 Дунав“ в мач от 12-ия кръг

...
Славия“  победи с 3:0 Дунав“ в мач от 12-ия кръг
Коментари Харесай

Славия“ с класическа победа над Дунав“



„ Славия “  победи с 3:0 „ Дунав “ в мач от 12-ия кръг на Първа професионална футболна лига. Първото попадение в срещата означи централният полузащитник Стефан Велев в 13-та минута. В 32-та минута Иван Минчев удвои преднината на столичани. Крайното 3:0 в 75-та минута оформи голмайстора на „ белите “ Ивайло Димитров

След този триумф „ Славия “  заема 8-мо място в класирането с 15 точки, а „ Дунав “ остава на 12-та позиция с актив от 9 точки.

Веселин Великов (треньор на Дунав): Получихме два обикновени гола, две обикновени неточности на нашите бранители. Славия можеше да ни вкара още голове по-късно, а ние също пропуснахме да осъществяваме. Трябва да излезем от тази обстановка, поемам отговорността. Не би трябвало да има напрежение. Да оставим момчетата да играят футбол. Дано тимът стартира да играе както би трябвало и успехите да дойдат. Може би това беше най-слабият ни мач. Славия се възползва от нашите неточности и загубихме. В другите дуели имахме положения и не ги вкарахме, в този момент не желая да се оправдаваме. Отборът би трябвало да вдигне главите.

Златомир Загорчич (треньор на Славия): Трябваше да бием по-убедително. Напълно заслужена победа, бяхме доста по-добри от Дунав (Русе). Направихме селекцията в придвижване и някои хора нямаха подготовка. Момчетата работят съществено и крепко и го демонстрират в мачовете. Това е колективът, момчетата го демонстрират. Доволен съм от футболистите, да не престават по същия метод. Сменихме тактиката. Сега играем мач за мач. Максималист съм. Лошо е, че пропущаме положения. Във всеки мач ги имаме. Днес вкарахме три гола и изпуснахме още обстановки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР